NoriuGreit.lt Gabija Skiemundrytė

Gabija Skiemundrytė

Apie

Makiažo ir šukuosenų meistrė 🖌️ (30-55€) Makiažo Sau pamokos 🤩 (80€) Dirbu Vilniuje ir Panevėžyje ❗️ Atvykstu į vietą 🚗 (20€)

Paslaugos

Makiažas (visažistai), Vakarinis makiažas, Proginis makiažas, Veido grimas, Vestuvinis makiažas, Veido grimas, Makiažo kursai, Dieninis makiažas, Šukuosenos, Plaukų tiesinimas, Plaukų garbanojimas, Proginės šukuosenos.

Atsiliepimai
2024-03-20 15:02:12
Grožio Šamanė
Gabija yra tiesiog nepakartojama! Jos talentas makiaže ir šukuosenose yra tiesiog stebuklingos. Pasitikėjau Gabija vestuvinio makiažo dieną, ir rezultatai viršijo mano lūkesčius - ji sukurė tobulą išvaizdą, kuri atrodė ne tik nuostabi nuotraukose, bet ir gyvai. Taip pat džiaugiuosi, kad dalyvavau Gabijos makiažo pamokose. Jos aistrą ir įsipareigojimą dalydamosi savo žiniomis ir patirtimi jaučiau kiekviename pamokoje. Gabija ne tik išmano savo sritį, bet ir sugeba perduoti savo įžvalgas ir technikas, kad mes, jos mokiniai, galėtume sukurti stulbinančius makiažus. Be to, Gabija puikiai išmano plaukų dailinimo meną - jos šukuosenos bei garbanos tiesiog žavi. Patyrusi, profesionali, nepaprastai draugiška - taip galėčiau apibūdinti Gabiją. Rekomenduoju ją kiekvienam, kuris siekia išskirtinio grožio ir nepakartojamos patirties!"
2024-03-04 07:56:18
Erica Jones
– tai profesionalė, kuri yra įgijusi gilius žinias ir patirtį savo srities. Ji įsipareigojusi grąžinti pasitikėjimą, teikdama aukštos kokybės paslaugas ar patarimus, kartu siekdama užtikrinti klientų patogumą ir pasitenkinimą."
2024-03-01 23:21:21
saule filipovaaije
Gabija Skiemundrytė teikia įvairias makiažo ir šukuosenų paslaugas, įskaitant vakarinį, proginį, ir vestuvinį makiažą. Ji tikrai the best!

Daugiau atsiliepimų (1)

Informacija
Įvertinimas 5(4)
Įkainiai 15€ - 80€
Aš dirbu su:
Vyrais
Moterimis
Vestuvėmis
Dirbu per šventes
Aš esu Moteris
Turiu patirties tarp vienerių penkerių metų
Galiu atvykti pas klientą
Dirbu visoje Lietuvoje
Darbo laikai
Pirmadieniais
Antradieniais
Trečiadieniais
Ketvirtadieniais
Penktadieniais
Šeštadieniais
Sekmadieniais