NoriuGreit.lt Grožio Prisilietimas

Grožio Prisilietimas

Apie

Esu diplomuota kosmetologė. Mokslus baigiau SMK kolegijoje, įgydama estetinės kosmetologijos profesinį bakalaurą. Dirbu su profesionalia kosmetika: NOON aesthetics, ODA, pHformula, Cell Fusion, Thalion. Procedūrų metu serumai įvedami su Care7 daugiafunkciniu aparatu. Nežinote kokia procedūra Jums tiktų? Vizito metu Jums parinksiu tinkamiausią procedūrą pagal tai ko Jūsų odai reikia.

Paslaugos

Veido procedūros, Jauninančios veido procedūros, Veido valymas, Veido proceduros vyrams, Stangrinanti veido procedura, Veido masažas, Kobido masažas, Kosmetologinės procedūros.

Atsiliepimai
2024-03-14 10:45:47
Danuta
Su nuoširdumu ir talentu įkūrėja makiažo specialistė, ne tik suteikia savo klientams žavesį, bet ir sukūria nuostabius individualizuotus makiažus, kurie akcentuoja jų unikalumą. Jos aistrą ir įžvalgą dėl grožio puikiai papildo jos gebėjimas išklausyti klientų pageidavimus ir suvokti jų poreikius. Naudodama aukščiausios kokybės produktus ir savo profesionalias žinias, sukuria ne tik išskirtinį makiažą, bet ir pasitikėjimą savimi kiekvienam savo klientui. Jos darbas yra ne tik apie tai, kaip žmogus atrodo iš išorės, bet ir kaip jis jaučiasi iš vidaus, o tai yra jos didžiausias dalis!
2024-02-21 22:13:06
Danguolė Cuisine
Ačiū! 🌿👑🌿Rekomendacijos, būtina išmēginti!
2024-02-21 22:11:45
noriugreit.lt(uberbeauty.online)
Didžiuojamės ir Džiaugiamės tarpe VIP Grožio Meistrų, Kūrėjų ir Menininkų turėdami Jus! Ačiū, jad esate kartu!
Informacija
Įvertinimas 5(3)
Įkainiai 25€ - 115€
Aš dirbu su:
Vyrais
Moterimis
Šeimomis
Dirbu per šventes
Aš esu Moteris
Turiu patirties tarp vienerių penkerių metų
Dirbu tik savo mieste
Darbo laikai
Pirmadieniais
Antradieniais
Trečiadieniais
Ketvirtadieniais
Penktadieniais
Šeštadieniais
Sekmadieniais